Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Luxemburg (460)
Regio's
Ardennen (236)
Plaatsen
BEAUFAYS (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in BEAUFAYS

Vakantiehuis AMBIANCE

Luxemburg Ardennen BEAUFAYS

Locatie

Vakantiehuis Ambiance ligt in de gemeente Chaudfontaine (6 km) waar het bekende mineraalwater vandaan komt in het plaatsje Beaufays slechts 16 km ten zuiden van Luik. Het gebied wordt niet overspoeld door

toeristen en is dus heerlijk rustig. U woont toch op korte afstand van allerlei toeristische plekken zoals de grotten van Remouchamps (13 km), thermale badplaats Spa (23 km) en het Casino van Chaudfontaine. De binnenstad van Luik is gemakkelijk te bereiken. U zult verrast zijn door de metamorfose die de stad de laatste jaren heeft ondergaan. De Place Saint Lambert is nu een modern en aantrekkelijk plein geworden , waaronder u de resten van de Romeinse muren kunt gaan bezichtigen. Shoppen is erg leuk geworden in deze stad. Vakantiehuis Ambiance ligt tegen het buitenverblijf van de eigenaar. U kunt er genieten van veel comfort en een heerlijke tuin.

Uw woning

150m2 woonkamer met TV en DVD, open keuken met vaatwasser, 4 kookplaten, oven en magnetron. 1e Etage : 3 slaapkamers, met elk een tweepers.bed en badkamer met douche. 2e etage : 4e slaapkamer 2 eenpers.bedden en eigen badkamer met douche. Afgesloten tuin en terras met barbecue en tuinmeubelen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen