Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Luxemburg (460)
Regio's
Ardennen (236)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in BARBENÇON

Vakantiehuis CHATEAU FERME DU FAYT

Luxemburg Ardennen BARBENÇON

Locatie

Dit vrijstaande herenhof, vakantiehuis Château Ferme Du Fayt, is prachtig gelegen op een heuveltop, iets buiten het dorp Barbençon in de provincie Henegouwen. Op 300 m, aan de voet van het domein,

ligt het Lac de Barbençon, een klein recreatiemeer. Op 5 km ligt het Lac de l'Eau d'Heure, het grootste meer van België. Het gehele gebied ten zuiden van Barbençon is één groot natuur-, bos- en wandelgebied met bekende plaatsjes als Chimay, Couvin, Marienbourg en Virelles. Barbencon valt onder de gemeente Beaumont, hier vindt u naast cultuur, zoals de mooie stadsvallen, restaurants te kust en te keur. Deze kasteelboerdeij biedt alle comfort voor een familiebijeenkomst of reunie. In de rechtervleugel bevindt zich een sauna. In deze zelfde vleugel bevinden zich nog 4 slaapkamers met respectievelijk 2, 4, 5, 6 eenpersoonsbedden en een extra toilet. Deze kamers worden enkel in gebruik genomen voor extra personen. De basisprijs voor de woning is 24 personen. Voor prijzen vanaf 25 personen verwijzen wij u naar de bijkomende kosten. Uitzondering hierop zijn de arrangementen 30.12.10 - 03.01.11 en 30.12.10 - 06.01.11 de hier vermelde prijs is de 40 persoons prijs, voor deze periode gelden geen aangepaste prijzen. Vakantiehuis Chateau Ferme du Fayt is sfeervol, romantisch en met oog voor detail ingericht en afgewerkt.

Uw woning

400 m². Entree, ruime woonkamer met zithoek en houtkachel. Salon met ktv, zithoek, telefoon en stereo-installatie. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. 3 Badkamers met elk douche, wastafel en toilet. Apart extra toilet. Speelzaaltje met tafelvoetbalspel. Compleet ingerichte keuken met 8 kookplaten, oven, koffiezetapparaat en afwasmachine. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een enorme (80 m²) serre/wintertuin achter het huis met lange eettafels en zelfs een 'overdekte barbecue' (dus ook bij slecht weer te gebruiken). Vanuit de serre heeft u een vrij uitzicht over het glooiende landschap. 1e Etage: 2e slaapkamer met 1 tweepers. hemelbed; 3e en 4e slaapkamer met elk 1 tweepers. bed; 5e slaapkamer met 2 éénpers. bedden; 6e slaapkamer met 1 tweepers. bed en 1 éénpers. bed. 4e Badkamer met ligbad, wastafel en toilet; 5e badkamer met zitbad, wastafel en toilet. 2e Etage: 5 slaapkamers, elk met 1 tweepers. bed. 6e Badkamer met douche, wastafel en toilet. Extra apart toilet. Ook beschikbaar op de 1e etage: extra kamer (12e slaapkamer) met 4 éénpers. bedden en in de rechtervleugel een extra toilet en nog een 13e slaapkamer met 2 éénpers. bedden; 14e slaapkamer met 5 éénpers. bedden; 15e slaapkamer met 6 éénpers. bedden.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen