Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Kroatië (71)
Regio's
Istrië (39)
Plaatsen
TAR POREC (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in TAR POREC

Bungalow Park LANTERNA

Kroatië Istrië TAR POREC

Locatie

Dit prachtig aangelegde bungalowpark Lanterna ligt op één van de vele schiereilandjes die de westkust van Istrië rijk is. U woont ca. 14 km ten noorden van Porec en vlakbij het strand.

Op het park bevinden de appartementen zich op de begane grond, de 1e of 2e etage. Het verschil in prijs tussen de types ligt aan het feit dat de types A & B recentelijk zijn opgeknapt (o.a. het keukenblok). De appartementen zijn allen ruim en licht ingerichte woningen. Op bungalowpark Lanterna vindt u meer dan genoeg faciliteiten: een receptie, snackbar, restaurants, tennisbanen, fietsverhuur, bar/disco en vele watersportmogelijkheden. U kunt deelnemen aan de verschillende activiteiten die op het vakantiepark georganiseerd worden zoals: welkomstavond met spelletjes, ochtendgymnastiek en animatieprogramma voor de kinderen. Er bevindt zich een zwembad bij de naast het bungalowpark gelegen camping Lanterna. U kunt hier gratis gebruik van maken en zult bij aankomst een check-in card ontvangen. U kunt echter niet met de auto de camping op maar het zwembad bevindt zich op loopafstand. De appartementen op het vakantiepark kunnen onderling iets van elkaar verschillen. Dit type op bungalowpark Lanterna is gelegen aan de kant van de zee.

Uw woning

Type A, 3 pers., 31 m². Woonkamer met eethoek en 1 éénpers. bed. Balkon. Kookhoek met 4 kookplaten. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Tuinmeubels aanwezig.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen