Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Kroatië (71)
Regio's
Eilanden (6)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in KORNIC KRK

Vakantiehuis FERANDA

Kroatië Eilanden KORNIC KRK

Locatie

Vakantiehuis Feranda met 2 appartementen staat in het dorpje Kornic, in het zuidelijke deel van het eiland Krk. Het eiland is door een brug verbonden met het vaste land van Kroatië. Het

vakantiehuis heeft een gunstige ligging, op 5 km ten oosten van de prachtige stad Krk met een haventje en vele terrasjes, winkeltjes en restaurantjes. Op slechts 800 m van uw vakantiewoning vindt u een mooi strand met een kinderspeelplaats, glijbaan en natuurlijk een restaurantje. Het eiland Krk biedt mooie ongerepte natuur, bossen, mooie stranden, maar ook de oude stad met haar smalle straatjes, kerken, kastelen en kloosters. Er zijn allerlei sportvoorzieningen. Boten huren of een eigen boot aanleggen is vanzelfsprekend geen enkel probleem. Geniet in Krk van het haventje, terrasjes of neem de veerboot naar het eiland Rab. Beide appartementen in vakantiehuis Feranda beschikken over een eigen terras met uitzicht op de zee en de haven van Punat.

Uw woning

Type A, 25 m². Entree, kleine keuken met 2 kookplaten, magnetron, koffiezetapparaat, satelliet-ktv en eethoek. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terrasje met zitje. Het appartement is klein maar fijn en goed ingericht.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen