Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Italië (277)
Regio's
Toscane (110)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in SAN MINIATO

AGRITURIMO CORNIANO VACANZE

Italië Toscane SAN MINIATO

Locatie

In uw vakantieplaatsje San Miniato staat Agriturismo Corniano Vacanza. Het dorpje ligt tussen de cultuursteden Florence, Volterra en Pisa. Uw vakantieboerderij staat 11 km ten zuidwesten van Empoli, heerlijk rustig midden in

de natuur. Vanaf de Toscaanse heuvels heeft u een magnifiek, kilometers ver uitzicht over de valleien van de rivieren Elsa, Egola en Arno. Uitstapjes maakt u natuurlijk naar de cultuursteden van Toscane, maar ook de authentieke dorpjes zijn een bezoekje waard. Het vakantiehuis bestaat uit 7 gerestaureerde appartementen op dit panoramisch gelegen landgoed. Uw appartement is sfeervol ingericht en voorzien van airconditioning. Vanaf het gemeenschappelijke terras bij het zwembad heeft u een prachtig uitzicht op de ondergaande zon. De Agriturismo produceert en verkoopt aan zijn gasten heerlijke streekproducten als wijn, olie en koekjes. Gasten die boeken voor het laagseizoen krijgen op de dag van aankomst een gratis diner voor 2 personen. U bewoont een appartement op de eerste etage. De slaapbank in de woonkamer is geschikt voor een kind. Agriturismo Corniano Vacanza staat net buiten het plaatsje op een ruim landgoed.

Uw woning

Type A, 2+1 pers., 38 m². 1e Etage: Woonkamer met bank (tevens slaapbank geschikt voor 1 kind), ktv en eethoek. Open keuken met 4 kookplaten en Italiaans koffiezetapparaat. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met douche, wastafel, bidet en toilet. Tuin met tuinmeubels.

Extra's

Het zwembad (8 x 15 m) is geopend van10 april tot 25 september. U kunt in het tot restaurant omgebouwde kerk ontbijten, lunchen en dineren. Op aanvraag Nederlands koffiezetapparaat verkrijgbaar.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

AGRITURISMO CORNIANO VACANZE

Italië Toscane SAN MINIATO

Locatie

Tussen de cultuursteden Florence, Volterra en Pisa ligt uw vakantieplaatsje San Miniato, 8 km ten westen van Empoli. Uw appartement en het agriturismo Corniano liggen buiten het plaatsje, heerlijk rustig midden in

de natuur. Vanaf de Toscaanse heuvels heeft u een magnifiek, kilometers ver uitzicht over de valleien van de rivieren Elsa, Egola en Arno. U bewoont één van de 7 recent gerestaureerde appartementen op dit panoramisch gelegen landgoed. Vanaf het gemeenschappelijke terras bij het zwembad heeft u een prachtig uitzicht op de ondergaande zon.

Uw woning

5-7 pers., 65 m². B.G.: entree, woonkamer met bankje, eethoek, ktv en kitchenette (met 2 kookplaten en een Italiaans koffiezetapparaat). 1e Etage: slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed en 1 éénpers. bed. Badkamer met douche, bidet, wastafel en toilet. 2e Etage (lage zolderkamer): 3e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. U kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke tuin met overdekt terras. Uw appartement is voorzien van airconditioning en sfeervol ingericht.

Extra's

Het zwembad (8 x 15 m) is geopend van10 april tot 25 september. U kunt in het tot restaurant omgebouwde kerk ontbijten, lunchen en dineren. De Agriturismo produceert en verkoopt aan zijn gasten heerlijke streekproducten als wijn, olie en koekjes. Gasten die boeken voor het laagseizoen krijgen op de dag van aankomst een gratis diner voor 2 personen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen