Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Italië (277)
Regio's
Toscane (110)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in LAMPORECCHIO

Vakantiehuis MERY

Italië Toscane LAMPORECCHIO

Locatie

In het leuke bergdorpje Lamporecchio staat vakantiehuis Mery. Dit plaatsje ligt midden in het glooiende landschap van Monte Albano. Uw vakantiewoning staat 5 km ten noordwesten van Vinci en 20 km ten

zuiden van Pistoia. Bezoekt u in Vinci het geboortehuis van Leonardo Da Vinci of het historische centrum van het gezellige Pistoia. U woont hier centraal voor het bezoeken van de vele cultuursteden die Toscane rijk is. Florence, Lucca, Prato en Pisa zijn met een goed uur te bereiken. Deze gerenoveerde watermolen staat in een kleine privé-vallei met riviertje. Een authentiek vakantiehuis anno 1700 in een omgeving vol ruimte en romantiek, met enige eenvoud toch sfeervol ingericht. U bereikt uw vakantiewoning via een bospad. Vanaf het gemeenschappelijke zwembad, op 200 m afstand, heeft u een fijn uitzicht. Vakantiehuis Mery staat heerlijk rustig met buiten het dorp.

Uw woning

65 m². Entree, rustieke woonkamer met zithoek en eethoek. Keuken met 3 kookplaten en Italiaans koffiezetapparaat. 1e Etage: slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Rondom een terrasvormige lig- en speelweide en terras met zitje.

Extra's

Het gemeenschappelijke zwembad (7 x 4 m) is geopend van 25 april tot 25 september

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen