Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Italië (277)
Regio's
Toscane (110)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Caprese Michelangelo

Albergo Buca Di Michelangelo

Italië Toscane Caprese Michelangelo

Dit typisch Toscaans hotel, bereikbaar via kronkelende bergwegen, ligt midden in de natuur en biedt een prachtig uitzicht op de Tevere vallei. Vlakbij het plaatsje Caprese Michelangelo vindt u het geboortehuis van

Michelangelo en de kerk waarin hij gedoopt is. Toscane is met recht een geliefde vakantiebestemming. Een verkenningstocht door de omgeving voert u door gebieden met wijngaarden, olijfbomen, boerderijen, landhuizen en kastelen. Op ca. 45 km. afstand ligt de stad Arezzo, welke bekend is om zijn bloeiende sieradenindustrie en culturele bezienswaardigheden waaronder vermaarde en fraaie fresco's. Het hotel beschikt over een restaurant en de kamers zijn van alle gemakken voorzien.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen