Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Italië (277)
Regio's
Piëmont (1)
Plaatsen
Turijn (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Piëmont

Hotel Executive

Italië Piëmont Turijn

Het Executive Hotel is gevestigd in het hart van Turijn en ligt op 500 meter afstand van het treinstation Porta Nuova. Hierdoor is het hotel erg gunstig voor zowel de zakenreiziger als

voor de toerist. Het hotel ligt vlakbij het Congres centrum Lingotto (Fiat hoofdkantoor) en vlakbij de winkelstraat Via Roma, het San Carlo en het Castello plein (Koninklijk Paleis), het Valentino kasteel, het Egyptisch museum en vele andere bezienswaardigheden van Turijn. Het hotel is volledig gerenoveerd en van alle gemakken voorzien.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen