Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Italië (277)
Regio's
Milaan (1)
Plaatsen

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Milaan

Express By Holiday Inn Milan Bicocca

Italië Milaan Milaan

Dit hotel Holiday Inn Express hotel, gelegen in een rustige buitenwijk van Milaan, is een ideale uitvalsbasis om het Italiaanse modemekka te verkennen. Via het nabijgelegen metrostation bent u snel in het

fraaie centrum van deze 'hoofdstad' van Noord-Italië. Een bezoek aan de wereldberoemde Duomo en zijn prachtige plein mag u zeker niet missen. Direct ernaast vindt u de luxueuze winkelgalerij Vittorio Emanuele II, met stijlvolle winkels en restaurants. Hierna kunt u meteen doorlopen naar het befaamde modekwartier van Milaan waar alle grote modehuizen vertegenwoordigd zijn. En wat dacht u ervan om 's avonds een operavoorstelling in de beroemde Scala bij te wonen? Een belevenis! De kamers in dit nieuwe moderne hotel zijn comfortabel ingericht, voorzien van airco en koffie- en theefaciliteiten.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen