Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Italië (277)
Plaatsen
Padova (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Padova

Hotel Sheraton & Conference Center

Italië Italië overig Padova

Aan de rand van Padova, een oude universiteitsstad gelegen in het Noord-Oosten van Italië, vindt u dit statige hotel. Padova is een boeiende stad met een scala aan interessante musea, prachtige kerken

en historische gebouwen. Enkele aanraders zijn de magnifieke Cappela degli Scrovegni en de Basilica di Sant'Antonio. U heeft in de talrijke restaurants ook alle mogelijkheden om van de Italiaanse keuken te genieten. Het hotel ligt op circa 45 km. afstand van de luchthaven van Venetië en wordt omringd door een prachtige tuin. Het hotel beschikt verder over een restaurant, bar en fitness. De kamers zijn van alle gemakken voorzien.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen