Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Hongarije (56)
Regio's
Zala (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Zala

Lorelei Pension

Hongarije Zala Gyenesdiás

U treft Lorelei pension aan in het plaatsje Gyenesdiás, gelegen aan de noordzijde van het Balaton Meer en tevens aan de voet van de Keszthely-heuvels. Er zijn twee stranden in de directe

omgeving, een kleine op 200 m en een grote op 600 m, met alle mogelijke faciliteiten. Het dorpje ligt op 1 km van Keszthely, met zijn gezellige centrum met als middelpunt het Festetics Kasteel omgeven door een prachtig park. Ook dichtbij ligt Hévíz met haar wereldberoemd thermale bad met een oppervlakte van 5 ha. en een temperatuur van 33°C, op een afstand van 6 km.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen