Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Plaatsen
Marennes (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Marennes

La Perle De Marennes

Frankrijk Charentes Maritime Marennes

Hotel La Perle de Marennes is gelegen aan de Atlantische kust. Vlakbij liggen de beroemde oesterbanken van Marennes en het eiland Ile d'Oléron. Marennes ligt ongeveer 50 km ten zuiden van La

Rochelle.De 40 kamers van het hotel zijn comfortabel ingericht met luxe badkamer en eersteklas bedden. Na een goede nachtrust kunt u gebruik maken van het uitgebreide ontbijtbuffet. Hierna kunt u genieten van een mooie zonnige dag op het terras aan de rand van het zwembad. De Charente Maritime heeft maar liefst 2400 zonne-uren per jaar. Deze streek staat ook bekend om haar cognacwijngaarden, uitgestrekte zandstranden en prachtige natuurgebieden. Verder vindt u diverse golfbanen in de omgeving en worden verschillende watersportmogelijkheden aangeboden. Allemaal ingrediënten voor een geslaagd verblijf.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel La Perle De Marennes

Frankrijk Zuid Frankrijk Marennes

Hotel La Perle de Marennes ligt op een schitterende locatie, in het plaatsje Marennes. Op slechts 5 minuten afstand ligt het uitgestrekte zandstrand, met de wereldberoemde oesterbanken. Rondom het hotel kunt u

genieten van de prachtige landschappen en de vele cognacwijngaarden, culturele en sportieve activiteiten. Hotel La Perle de Marennes is dus een uitstekend hotel voor een veelzijdig verblijf!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen