Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Picardië (80)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in PETIT PORT

Vakantiehuis LES MARRONNIERS

Frankrijk Picardië PETIT PORT

Locatie

De Somme is zeer afwisselend gebied zo'n 100 km ten zuiden van de Belgische grens. De Somme beschikt over 70 km kust waar prachtige krijtrotsen, kiezelstranden en brede zandstranden zich afwisselen. Centraal

ligt de wereldberoemde baai en monding van de Somme, een uniek natuurgebied waar en de grote getijde verschillen zorgen voor een unieke flora en fauna. De kwelders en slikken herbergen jaarlijks honderden soorten trekvogels in het vogelreservaat Marquenterre. Landinwaarts vindt u in de Somme een mooi heuvellandschap waarin bossen, dalen, kastelen en kloosters elkaar afwisselen. Eén van de culturele hoogtepunten is daarbij de enorme kathedraal van Amiens. Verder oostwaarts vindt u de uitgestrekte slagvelden uit de eerste wereldoorlog, een historisch beladen gebied met vele vis, fiets en wandel mogelijkheden. Het gehucht Petit Port ligt halverwege aan het kanaal van Abbeville naar Saint Valerie sur Somme beide op slechts 7 km. Deze comfortabele woning werd in 2001 gebouwd en is daarmee modern ingericht. De woning ligt op 600 m² geheel omsloten terrein.

Uw Woning

86 m². Ruime woonkamer met eethoek en 2 canapé's (tevens beide 2 pers. extra slaapbank) bij de ktv en de glazen schuifdeur naar het terras. Halfopen keuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, magnetron en afwasmachine. Apart toilet. Badkamer met douche en wastafel (toegankelijk voor rolstoelgebruikers). Slaapkamer met 1 tweepers. bed.1e Etage: 2e en 3e slaapkamer met elk 1 tweepers. bed. Badkamer met ligbad en wastafel Apart toilet. 4e Slaapkamer met 1 stapelbed. Rondom uw woning beschikt u over een terras en een omsloten grasveld met voldoende tuinmeubels, schaduwrijke plekken en een barbecue.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen