Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Picardië (80)
Plaatsen
FRANLEU (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in FRANLEU

Vakantiehuis LA MENUISERIE

Frankrijk Picardië FRANLEU

Locatie

De Somme is zeer afwisselend gebied zo'n 100 km ten zuiden van de Belgische grens. De Somme beschikt over 70 km kust waar prachtige krijtrotsen, kiezelstranden en brede zandstranden zich afwisselen. Centraal

ligt de wereldberoemde baai en monding van de Somme, een uniek natuurgebied waar en de grote getijde verschillen zorgen voor een unieke flora en fauna. De kwelders en slikken herbergen jaarlijks honderden soorten trekvogels in het vogelreservaat Marquenterre. Landinwaarts vindt u in de Somme een mooi heuvellandschap waarin bossen, dalen, kastelen en kloosters elkaar afwisselen. Eén van de culturele hoogtepunten is daarbij de enorme kathedraal van Amiens. Verder oostwaarts vindt u de uitgestrekte slagvelden uit de eerste wereldoorlog, een historisch beladen gebied met vele vis, fiets en wandel mogelijkheden. Franleu is een dorpje 10 km ten zuiden van de badplaats Saint Valérie sur Somme. In dit slaperige dorpje, dicht bij zee, bewoont u deze originele en comfortabele woning met kindvriendelijke omsloten tuin.

Uw Woning

75 m². Entree, woonkamer met eethoek en zithoek bij de ktv. Keuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, magnetron en afwasmachine. Apart toilet. 2 Slaapkamers met 1 tweepers. bed; 3e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Achter uw woning beschikt u over 150 m² omsloten tuin met voldoende tuinmeubels, barbecue en een schommel. Een gesloten lokaal voor bv fietsen.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen