Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in TRELOU SUR MARNE

Vakantiewoning CHAMPAGNE

Frankrijk Lorraine & Champagne TRELOU SUR MARNE

Locatie

Vakantiewoning Champagne staat in het kleine plaatsje Trelou sur Marne. U bevindt zich 25 km ten westen van de Champagne-hoofdstad Epernay, in de vallei van de Marne. Enkele tientallen kilometers ten noordoosten

van Parijs vormt de Aisne, de naam van dit gebied, een heerlijke groene long voor de miljoenen inwoners van de regio Parijs. Naast de nabijheid van Parijs en Euro Disney heeft het zuiden van l'Aisne veel te bieden aan natuur en cultuur. Zo bevindt u zich in de vallei van de Marne, bij de diverse visrijke zijstromen en de beroemde route du Champagne door de wereldberoemde wijnvelden. Het nabije Soissons was in de middeleeuwen de koningstad van het toenmalige Frankrijk en herbergt nog steeds één van de machtigste kathedralen. In het nabije Dormans is een recreatiemeertje. Uw vakantiehuis was vroeger een dorpsboerderij met voldoende privacy. In dit veelzijdige wandel- en fietsgebied bewoont u de gezellige gerenoveerde vakantiewoning Champagne.

Uw woning

110 m². Ruime woonkamer met zithoek, eethoek, ktv. Aparte keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afzuigkap en afwasmachine. Slaapkamer met 1 tweepers bed en eigen badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. 1e Etage: Slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed, 3e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. 2e Badkamer met douche en wastafel. Apart 2e toilet. Grote afgerasterde tuin (600 m²) met gazon en overdekt terras (> 100 m²); barbecue. Losse bijkeuken met wasbak en wasmachine. Grote schuur waar u uw fietsen kunt stallen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis DE L' OMOIS

Frankrijk Lorraine & Champagne TRELOU SUR MARNE

Locatie

U bevindt zich 25 km ten westen van de Champagne, hoofdstad Epernay, in de vallei van de Marne. Enkele tientallen kilometers ten noordoosten van Parijs vormt de Aisne, de naam van dit

gebied, een heerlijke groene long voor de miljoenen inwoners van de regio Parijs. Naast de nabijheid van Parijs en Euro Disney heeft het zuiden van l'Aisne veel te bieden aan natuur en cultuur. Zo bevindt u zich in de vallei van de Marne, bij de diverse visrijke zijstromen en de beroemde route du Champagne door de wereldberoemde wijnvelden. Het nabije Soissons was in de middeleeuwen de koningstad van het toenmalige Frankrijk en herbergt nog steeds één van de machtigste kathedralen. In dit veelzijdige wandel- en fietsgebied bewoont u deze stijlvol gerenoveerde dorpswoning, die van een grote verzorgde tuin en een comfortabele inrichting geniet. Vanaf uw tuin kunt u de bekende Grandes Randonnées wandelroutes volgen. In het nabije Dormans is een recreatiemeertje.

Uw Woning

140 m². Entree via 4 treden naar tuinniveau, woonkamer met eethoek, zithoek bij de satelliet-ktv, videorecorder en open haard. Keuken met 5 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, magnetron, radio/cd-speler, eethoek en afwasmachine. Badkamer met ligbad, aparte douche en wastafel. 2 Aparte toiletten. 1e Etage: Ruime slaapkamer met 1 tweepers. bed, 1 wastafel en 1 éénpers. bed; 2e slaapkamer met 1 éénpers. bed; 3e door 2e toegankelijke slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Voor uw woning ligt een geheel omsloten en bloemrijke tuin met voldoende tuinmeubelen en barbecue. Een 2e omsloten tuin met grasveld, 2e tuinset, 2e barbecue en groot carport/terras.

Extra's

Toegang tot internet. U beschikt over uw eigen wasmachine en droger. Badmintonset.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen