Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in CHATEAU VOU

Chalet MEL?ZE

Frankrijk Lorraine & Champagne CHATEAU VOU

Locatie

Ch?teau-Vou? is een klein dorp van ca. 100 inwoners, aan de rand van het natuurpark Lorraine, 57 km ten zuidoosten van Metz. Het gebied is geschikt voor mooie wandelingen en fietstochten in

een heuvelachtig landschap. Ook zijn er vele meren te vinden. Aan de rand van dit rustige dorp staan 3 keurige volledig uit hout opgetrokken chalets, aan een vismeertje op een gemeenschappelijk omheind terrein van ca. 3000 m?. De chalets hebben geen vis-?-vis en staan ca. 30 m uit elkaar, zodat u toch enige privacy geniet. Vanuit de chalets heeft u zicht op de vijver, waar u een hengel naar karpers kunt uitgooien.

Uw Woning

80 m?. Woonkamer met 2 bankstellen, eettafel en ktv. Open keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, magnetron, minioven en afwasmachine. Slaapkamer met 1 tweepers. bed; mezzanine (open slaapkamer boven woonkamer) met 3 ??npers. bedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Overdekt terras met houten picknickbank, 2 ligstoelen en barbecue.

Extra's

U beschikt over een eigen wasmachine. Bij de eigenaren, die op het terrein wonen, kunt u mountainbikes lenen. Er is een speelzaaltje met biljart en tafeltennis en een garage.

Bijzonderheden

Met kleine kinderen is het wel oppassen, want er is geen hek om de visvijver.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen