Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Loire (117)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in BOSSAY SUR CLAISE

Vakantiehuis LES VIOLLI?RES

Frankrijk Loire BOSSAY SUR CLAISE

Locatie

Vakantiehuis Les Voilli?res staat in het plaatsje Bossay sur Claise, in het zuiden van de Touraine op de grens met de Vienne met het thermenstadje La Roche Posay en het merengebied van

l'Indre. Het gebied Touraine -Val de Loire vormt het oostelijke deel van de Loire streek. Deze toeristische streek is vooral bekend om zijn culturele erfenis die de talrijke Franse koningen hier hebben achter gelaten. Touraine is een dynamische streek, mede dankzij de TGV, die Tours op slechts 58 minuten van Parijs brengt. Het gebied kenmerkt zich verder door het grote aantal rivieren dat hier richting Atlantische kust stroomt. De aanwezigheid van deze rivieren en het grote aantal zonuren zorgen ervoor dat ook de wijnbouw al eeuwenlang een aanmerkelijke rol speelt in de rijkdom van het gebied. Ondanks alles blijft het gebied voor toeristen vooral bekent om zijn vele machtige kastelen. Buiten het dorp, midden in de natuur, bewoont u een onafhankelijk gedeelte van een enorm en mooi gerestaureerd 19e eeuws herenhuis. Uw vakantiewoning staat op een goed onderhouden landgoed van 7 ha welke beschikt over een mooi uitzicht over de omgeving en herbergt naast 3 chambres d'hotes ook nog een 16e eeuwse pigeonnier. Vakantiehuis Les Voilli?res heeft een zeer rustige en landelijke ligging.

Uw woning

130 m?. Woonkamer met zithoek en eethoek, open keuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, magnetron en afwasmachine. Apart toilet met wastafel. 1e Etage: salon met zithoek rond de ktv. Slaapkamer met 2 ??npers. bedden; 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met ligbad, wastafel en toilet. 2e Etage: grote slaapkamer met 2 ??npers. bedden. Achter en naast uw woning beschikt u over een zeer grote tuin en een terras bij de pigeonnier. Er zijn voldoende tuinmeubels, een buitendouche en een barbecue. Bijkeuken met wasdroger.

Extra's

Verwarmd zwembad (mei-sept, 10 m x 5 m x 120/200 cm diep). U beschikt over uw eigen wasmachine. De bedden zijn voor uw aankomst opgemaakt.

Bijzonderheden

Elektra is bij de huurprijs inbegrepen tot 8 kWh per dag. In de wintermaanden voldoet u de verwarmingskosten ter plaatse. De eindschoonmaak doet u zelf of tegen betaling (? 50). Kinderstoel aanwezig.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis LES VIOLLIÈRES

Frankrijk Loire BOSSAY SUR CLAISE

Locatie

Het gebied Touraine -Val de Loire vormt het oostelijke deel van de Loire streek. Deze toeristische streek is vooral bekend om zijn culturele erfenis die de talrijke Franse koningen hier hebben achter

gelaten. Touraine is een dynamische streek, mede dankzij de TGV, die Tours op slechts 58 minuten van Parijs brengt. Het gebied kenmerkt zich verder door het grote aantal rivieren dat hier richting Atlantische kust stroomt. Loire, Chèr, Indre, Creuse en Vienne zijn slechts enkele voorbeelden van de vele stromen die de streek doorkruizen. De aanwezigheid van deze rivieren en het grote aantal zonuren zorgen ervoor dat ook de wijnbouw al eeuwenlang een aanmerkelijke rol speelt in de rijkdom van het gebied. Ondanks alles blijft het gebied voor toeristen vooral bekent om zijn vele machtige kastelen. Chambord, Chenonceaux en Azay le Rideau zijn wereldberoemd. Bossay bevindt zich in het zuiden van de Touraine op de grens met de Vienne met het thermenstadje La Roche Posay en het merengebied van l'Indre. Buiten het dorp, midden in de natuur, bewoont u een onafhankelijk gedeelte van een enorm en mooi gerestaureerd 19e eeuws herenhuis. Het goed onderhouden landgoed van 7 ha beschikt over mooi uitzicht over de omgeving en herbergt naast 3 chambres d'hotes ook nog een 16e eeuwse pigeonnier. Een zeer rustige en landelijke ligging.

Uw Woning

130 m². Woonkamer met zithoek, ktv en eethoek, open keuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, magnetron en afwasmachine. Apart toilet met wastafel. 1e Etage: salon met zithoek rond de ktv. Slaapkamer met 2 éénpers. bedden; 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met ligbad, wastafel en toilet. 2e Etage: grote slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Achter en naast uw woning beschikt u over een zeer grote tuin en een terras bij de pigeonnier. Er zijn voldoende tuinmeubels, een buitendouche en een barbecue. Garage en bijkeuken met wasdroger.

Extra's

Verwarmd zwembad (mei-sept) van 10mx5m en 120/200cm diep. Solarium. U beschikt over uw eigen wasmachine.De bedden zijn voor uw aankomst opgemaakt.

Bijzonderheden

Elektra is bij de huurprijs inbegrepen tot 8 kWh per dag. In de wintermaanden voldoet u de verwarmingskosten ter plaatse. De eindschoonmaak doet u zelf of tegen betaling (? 50). Kinderstoel aanwezig.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen