Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in MARQUEGLISE

Vakantiehuis MICHELINE

Frankrijk Picardië MARQUEGLISE

Locatie

Marqueglise ligt 12 km ten noorden van het bezienswaardige Compiègne. Deze dorpswoning met grote tuin ligt in het slaperige Marqueglise. Een complete inrichting en een grote tuin karakteriseren uw woning. De Oise,

het gebied waarin uw woning zich bevindt kent vele trekpleisters. Zo zijn het bos van Compiègne en de kastelen van Pierrefonds en Compiègne heuse attracties. Het attractiepark Asterix in het zuiden staat hoog aangeschreven als familiedagtocht. Verder zijn bijvoorbeeld ook de veemarkt van Noyon of het Gallo-Romeinse Gisors een bezoek waard.

Uw Woning

70 m². Entree. Woonkamer met zithoek bij ktv. Aparte keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, oven, afwasmachine en magnetron. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. 1e Etage: slaapkamer met 2 éénpers. bedden, 2 slaapkamers met elk 1 tweepers. bed. Achter uw woning beschikt u over een grindterras met aansluitend een diepe en omsloten tuin van 500 m² . Tuinmeubels en barbecue.

Extra's

Eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis DELACOUR

Frankrijk Ile de France MARQUEGLISE

Locatie

Marqueglise ligt 12 km ten noorden van het bezienswaardige Compiègne. Deze dorpswoning met binnenplaats en tuin ligt in het slaperige Marqueglise. Een complete inrichting en een grote tuin karakteriseren uw woning. De

Oise, het gebied waarin uw woning zich bevindt kent vele trekpleisters. Zo zijn het bos van Compiègne en de kastelen van Pierrefonds en Compiègne heuse attracties. Het attractiepark Asterix in het zuiden staat hoog aangeschreven als familiedagtocht. Verder zijn bijvoorbeeld ook de veemarkt van Noyon of het Gallo-Romeinse Gisors een bezoek waard.

Uw Woning

65 m². Entree. Kleine salon met zit en leeshoek. Leefruimte met eethoek bij de houtkachel en ktv, eethoek en barafscheiding. Open keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, oven, afwasmachine en magnetron. Badkamer met douche, wastafel en toilet. 1e Etage: Slaapkamer met 2 éénpers. bedden; 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed. Achter uw woning beschikt u over een grindterras en de omsloten tuin. Tuinmeubels en barbecue.

Extra's

Eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen