Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Plaatsen
CONNIGIS (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in CONNIGIS

Vakantiehuis LE MOULIN

Frankrijk Ile de France CONNIGIS

Locatie

U bevindt zich 8 km ten zuidoosten van Château Thierry. Enkele tientallen kilometers ten noordoosten van Parijs vormt de Aisne een heerlijke groene long voor de miljoenen inwoners van Ile de France.

Naast de nabijheid van Parijs en Eurodisney heeft l'Aisne veel te bieden aan natuur en cultuur. Zo bevindt u zich in de vallei van de Marne, de diverse visrijke zijstromen en de beroemde route du Champagne door de wereldberoemde wijnvelden. Het nabije Soissons was in de middeleeuwen de koningsstad van het toenmalige Frankenrijk en herbergt nog steeds één van de machtigste kathedralen. In dit veelzijdige wandel- en fietsgebied bewoont u, aan de rand van het dorp, een grote, oude molen uit de 18e eeuw die aan de rivier Surmelin ligt. De molen beschikt over een grote omsloten binnenplaats en 9000 m² weide aan de rivier die zeer visrijk is. Deze vrijstaande woning is rustiek en ouderwets ingericht.

Uw Woning

170 m². Entree, ruime woonkamer met zithoek met ktv en open haard. Ruimte boven het water. Keuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat en afwasmachine. Apart toilet. Badkamer met douche en wastafel. 1e Etage: Slaapkamers met 1 tweepers. bed (160*200). 2e Slaapkamer met 1 tweepers. bed (140*190). Badkamer met douche, wastafel. Apart toilet. 3e Slaapkamer met 2 éénpers. bedden; 4e slaapkamer met 1 stapelbed. Rondom uw woning een ruime binnenplaats en terras met tuinmeubels en barbecue. Grasveld bij de rivier Surmelin.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen