Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in BAULNE EN BRIE

Vakantiehuis LE SURMELIN

Frankrijk Ile de France BAULNE EN BRIE

Locatie

De rijke Champagnehoofdstad Epernay ligt 25 km ten oosten van deze woning, die aan de Route Touristique du Champagne ligt. Enkele tientallen kilometers ten noordoosten van Parijs vormt de Aisne een

heerlijke groene long voor de miljoenen inwoners van Ile de France. Naast de nabijheid van Parijs (90 km) en Eurodisney (65 km) heeft l'Aisne veel te bieden aan natuur en cultuur. Zo bevindt u zich in de vallei van de Marne, de diverse visrijke zijstromen en de beroemde route du Champagne door de wereldberoemde wijnvelden. Het nabije Soissons was in de middeleeuwen de koningsstad van het toenmalige Frankenrijk en herbergt nog steeds één van de machtigste kathedralen. In dit veelzijdige wandel- en fietsgebied bewoont u deze grote, verzorgde woning aan de rand van dit oude dorpje. De 8000 m² eigen terrein grenst aan het riviertje Surmelin. De nabijheid van de attractieparken Eurodisney, Parc Asterix en Mer de Sable evenals de goede bereikbaarheid van Parijs zorgen ervoor dat de dagtrips vanaf hier voor de hand liggen.

Uw Woning

190 m². Entree, ruime woonkamer met zithoek met ktv. Grote keuken met eethoek en 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, magnetron en afwasmachine. Apart toilet. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met douche, wastafel. 1e Etage: 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed; 3e en 4e slaapkamer met elk 2 éénpers. bedden. 2e Badkamer met douche en dubbele wastafel. Apart toilet. 2e Etage: 5e slaapkamer met 3 éénpers. bedden. Speelruimte met ktv en tafelvoetbal. Rondom uw woning een 8000 m² tuin met een terras en voldoende tuinmeubels en barbecue. De tuin is een aflopende (gras)heuvel naar het riviertje Surmelin.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine en droogmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen