Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Plaatsen
LE MENIL (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in LE MENIL

Vakantiehuis LE ROCHER

Frankrijk Elzas, Vogezen & Jura LE MENIL

Locatie

Le Menil ligt 40 km ten noorden van Belfort in het Parc Naturel Régional Des Ballons des Vosges. In het zuidelijk deel van de Vogezen, 40 km ten zuiden van het grote

recreatiemeer van Gerardmer, bevindt u zich net boven het toeristische plaatsje Le Thillot. In een rustig en prachtig groen decor van het middelgebergte, bewoont u dit vrijstaande chalet. Een comfortabele vakantiewoning nabij de toeristische trekpleisters van Elzas en Vogezen. Skioorden goed bereikbaar.

Uw Woning

93 m². Entree. Woonkamer met eethoek en zithoek bij de kachel en ktv. Open keuken met koffiezetapparaat, oven en afwasmachine. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Apart toilet. Badkamer met douche en wastafel. 1e Etage: slaapkamer met 2 éénpers. bedden en kinderbed; 3e slaapkamer met 1 tweepers. bed en balkon. Terras en tuin rondom met tuinmeubels en barbecue. Schommel.

Extra's

Wasmachine

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis LA COLLINE

Frankrijk Elzas, Vogezen & Jura LE MENIL

Locatie

In het zuidelijk deel van de Vogezen, 40 km ten zuiden van het grote recreatiemeer van Gerardmer net boven het toeristische plaatsje Le Thillot ligt het kleine dorp Le Menil. In een

rustig en groen decor van middelgebergte, bewoont u dit vrijstaande chalet. Een comfortabele vakantiewoning met een grote kindvriendelijke tuin. Het Parc Naturel Régional Des Ballons des Vosges ligt aan uw voeten.

Uw Woning

80 m², 8 toegangstreden naar de B.G. Woonkamer met eethoek en zithoek bij de haard en ktv. Open keuken met koffiezetapparaat, magnetron, oven en afwasmachine. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Apart toilet. Badkamer met ligbad en wastafel. 1e Etage: slaapkamer met 2 éénpers. bedden; 3e slaapkamer met 1 tweepers. bed. Apart 2e toilet. 2 Terrassen met tuinmeubels en barbecue. Tuin met schommel.

Extra's

Wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen