Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in GOTTESHEIM

Vakantiehuis OFFE

Frankrijk Elzas, Vogezen & Jura GOTTESHEIM

Locatie

Gottesheim ligt 10 km ten oosten van Saverne. U bevindt zich aan de rand van het bosrijke natuurgebied van het noorden van de Elzas. Parc Régional des Vosges du Nord en het

Duitse Natuurpark Pfalzerwald is één aaneengesloten natuurgebied waar het heerlijk wandelen en fietsen is. Aan bos, heuvels, attractieparken en typische dorpjes is hier geen gebrek. Uw vrijstaande woning is een zeer typisch vakwerkhuisje dat met veel oog voor detail werd ingericht. De sauna en zonnebank maken er een prettige vakantiestek van. Een zeer origineel en comfortabel uitgangspunt voor de ontdekking van deze veelzijdige streek dicht bij huis.

Uw Woning

75 m². 1e Etage: gezellige woonkamer rond een houtkachel met zithoek bij de ktv en stereo. Eethoek bij de open keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, oven, magnetron en afwasmachine. Buitenterras met tuinstel en barbecue. Apart toilet. 2e Etage: 2 slaapkamers met elk 1 tweepers. bed; badkamer met ligbad, toilet en wastafel. 3e Etage toegankelijk door slaapkamer 2e: mezzanine met 2 éénpers. bedden. De benedenetage beschikt over een vertrek met droger, een sauna en een solarium met zonnebank. Parkeerplaats.

Extra's

U beschikt over uw eigen droog - afwas- en wasmachines. Bedden opgemaakt bij aankomst.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis DE LA FONTAINE

Frankrijk Elzas, Vogezen & Jura GOTTESHEIM

Locatie

Gottesheim ligt 10 km ten oosten van Saverne. U bevindt zich aan de rand van het bosrijke natuurgebied van het noorden van de Elzas. Parc Régional des Vosges du Nord en het

Duitse Natuurpark Pfalzerwald is één aaneengesloten natuurgebied waar het heerlijk wandelen en fietsen is. Aan bos, heuvels, attractieparken en typische dorpjes geen gebrek. U bewoont het afgebeelde gedeelte van een authentieke en traditionele dorpsboerderij. Uw woning bevindt zich op de 1e etage en is recent nieuw gerenoveerd en ingericht.

Uw Woning

80 m². 1e Etage: balkon, woonkamer met zithoek bij de ktv. Eethoek bij de open keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, oven, magnetron en afwasmachine. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. 2e Etage: ruime slaapkamer (40m²) met 3 éénpers. bedden. Op de binnenplaats beschikt u over een tuinstel, carport, gezamenlijke tafeltennistafel en schommel.

Extra's

U beschikt over uw eigen afwas- en wasmachines. Tafeltennis. Bedden opgemaakt bij aankomst. Warmwatervoorziening op zonne-energie.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen