Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in CHAPELLE VOLAND

Maison LAMARRE

Frankrijk Elzas, Vogezen & Jura CHAPELLE VOLAND

Locatie

De Jura is een veelzijdig vakantiegebied tussen de Zwitserse grens en de Bourgogne. De streek biedt in het zuiden bergtoppen tot 1800 m. Het noorden en westen grenst aan, en lijkt veel

op, de Bourgogne met bijbehorende wijnbouw en vriendelijke boerderijtjes. De Vin Jaune is een unicum dat uitsluitend in de Jura wordt gemaakt. Cultuur en historie ontbreken niet in dit toeristische département. Steden en dorpen als Dôle, Poligny, Salins en Lons le Saunier bieden naast vriendelijk ontvangst ook musea en bezienswaardigheden. Chapelle Voland ligt 30 km ten zuiden van Dôle en 50 km ten oosten van Beaune, in een gebied met veel meertjes, La Bresse genaamd. Buiten de dorpskern bewoont u deze typische, 18e eeuwse Bressaanse woning. De gezellige woning staat op het erf van de kleinschalige BIO boerderij van de uiterst sympathieke eigenaren met kippen, kuikens en een groentetuin. De inrichting is even typisch als gezellig. Op het terrein ligt ook een privé-vismeertje.

Uw Woning

67 m². Woonkamer met eethoek en zitbed bij de ktv. Aparte keuken met 4 kookplaten, oven, magnetron, afwasmachine en koffiezetapparaat. Badkamer met douche, wastafel en gesloten toilet. Slaapkamer met 1 tweepers. bed en toegang tot de 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Achter uw woning 100 m² omsloten tuin en landelijk uitzicht. Op 50 m vindt u het vismeertje. Voor uw woning beweegt u zich vrij op de binnenplaats en in de groentetuin. Barbecue en tuinmeubels.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen