Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Dordogne (4)
Plaatsen
Villereal (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Villereal

Hotel Restaurant Du Lac Logis

Frankrijk Dordogne Villereal

Hotel Restaurant du Lac Logis is gelegen in Villeréal, in het zuidwesten van Frankrijk, op 145km ten zuidoosten van Bordeaux. Het hotel ligt op een terrein dat omgeven is door een prachtige

tuin met hoge bomen. Aan de rand van het zwembad geniet u van de zon en in de aparte Salon van Hotel Restaurant du Lac Logis kunt televisie kijken in de zithoek. De kamers van Hotel Restaurant du Lac Logis zijn voorzien van een telefoon, televisie, draadloos internet, een zitje en een badkamer met douche en/of bad. Iedere kamer beschikt verder over een balkon of terras. Eindeloos wandelen en fietsen doet u door de prachtige natuur. En wat dacht u van een middagje paardrijden? Bezoek op zaterdag de markt en geniet daar van het aanbod van de plaatselijke producten en lekkernijen. 's Avonds is er in Villeréal genoeg keuze uit diverse gezellige restaurants. Kortom: Hotel Restaurant du Lac Logis is een heerlijke bestemming om even helemaal tot rust te komen!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 118,00

Hotel Du Lac

Frankrijk Dordogne Villereal

Hotel du Lac is gelegen in Villeréal, in het zuidwesten van Frankrijk, op 145km ten zuidoosten van Bordeaux. Het hotel ligt op een terrein dat omgeven is door een prachtige tuin met

hoge bomen. Aan de rand van het zwembad geniet u van de zon en in de aparte Salon van Hotel du Lac kunt u gebruik maken van een sjoelbak of televisie kijken in de zithoek. De kamers van Hotel du Lac zijn voorzien van een telefoon, televisie, draadloos internet, een zitje en een badkamer met douche en/of bad. Iedere kamer beschikt verder over een balkon of terras. Eindeloos wandelen en fietsen doet u door de prachtige natuur. En wat dacht u van een middagje paardrijden? Bezoek op zaterdag de markt en geniet daar van het aanbod van de plaatselijke producten en lekkernijen. 's Avonds is er in Villeréal genoeg keuze uit diverse gezellige restaurants. Kortom: Hotel du Lac is een heerlijke bestemming om even helemaal tot rust te komen!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen