Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Plaatsen
SEXCLES (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in SEXCLES

Vakantiehuis LE FREYSSINEL

Frankrijk Dordogne & Limousin SEXCLES

Locatie

Uw hooggelegen vakantiehuis Le Freyssinel met weids uitzicht staat aan de rand van het gehucht Sexcles. Het dorpje Sexcles ligt 10 km ten zuidoosten van het geanimeerde stadje Argentat. U bevindt zich

hier in de hoge vallei van de Dordogne, een prachtig vakantiegebied. Op 500 m hoogte is het hier heerlijk wandelen en genieten van de rust en privacy. De woning uit 1830 werd in 2005 geheel en stijlvol gerenoveerd. Woning en tuin bieden u de mogelijkheid om ieder gedeelte van de dag in de zon of in de schaduw te vertoeven. Uw uitzicht is onvergetelijk en rustgevend. Wandelroutes beginnen voor de deur. Bezoek een van de leuke plaatsjes met marktjes of geniet van de prachtige natuur. De rustige, natuurlijke ligging van vakantiehuis Le Freyssinel zorgt ervoor dat dagtochten en boodschappen vrijwel ondenkbaar zijn zonder auto.

Uw woning

77 m². Woonkamer met eethoek, bank, grote (sier) schouw en ktv. Aparte keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, oven, afwasmachine en magnetron. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. 1e Etage: 2 slaapkamers met elk 1 tweepers. bed. Voor en achter uw woning terrassen. Aansluitend grotendeels omsloten tuin. Tuinstel en barbecue. U beschikt over uw eigen was- en afwasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen