Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in GAURIAGUET

Vakantiehuis TARA

Frankrijk Dordogne & Limousin GAURIAGUET

Locatie

Dit uitgestrekte dorp ligt 30 km ten noorden van de wijnstad Bordeaux. In dit dorp bewoont u deze zeer origineel ingerichte woning met het interieur van een middeleeuws kasteel heeft. De woning

was een Diligence in de middeleeuwen. Deze koetsiersstopt (de voorloper van het wegrestaurant/motel) is door de sympathieke eigenaresse, die ernaast woont, zeer origineel ingericht tot een grote en unieke woning. Deze streek die zijn rijkdom aan de wijnbouw dankt, is een ideaal uitgangspunt voor de ontdekking van zowel de Atlantische kust alsook de nabije Périgord en Dordogne.

Uw Woning

240 m², entree met bureau, canapé en bibliotheek. Enorme woonkamer met grote eethoek omringd door ridder attributen en een verborgen ktv en videorecorder. Gezellige keukenhoek met bar en kookplaten, koffiezetapparaat, oven en magnetron. Middeleeuws apart toilet (modern functionerend !). 1e Etage met laag balkenplafond. Kinderkamer met een stapelbed en ktv; gordijnafscheiding naar slaapkamer met 1 twijfelaar (120 cm). Slaapkamer met 1 tweepers. bed. (2 geschakelde eenpers. bedden). Rode badkamer met centraal bad, aparte douche en dubbele wastafel. Apart toilet. Voor uw woning en naast de woning van de eigenaar beschikt u over een tuin (die deel uitmaakt van een druk gedecoreerd parkje van 850 m² ) met tuinmeubels en een barbecue.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine en droogmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen