Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in ARDAILLERS

Vakantiehuis LE PAILLIER

Frankrijk Cevennen & Ardeche ARDAILLERS

Locatie

Vakantiewoning Le Paillier staat in het gehucht Ardaillers, dat midden in het hart van het spectaculaire natuurpark 'Les Cevennes' ligt, even ten zuiden van de 'Corniche des Cevennes'. Dit is een prachtige

toeristische route van Florac naar Alès. Het heerlijke klimaat (in oktober is het er nog heerlijk zacht) en de vele natuurlijke bezienswaardigheden maken dit tot één van de meest interessante streken van Frankrijk. 65 Km ten oosten ligt de Romeinse stad Nîmes, waar de textielnaam ?denim? (de Nîmes) vandaan komt. De 16e eeuwse vakantiewoning Le Paillier staat op een mooie stek in het dorp, bestaande uit Type A (4 pers.) aan de rechterkant en type B (4-6 pers.) aan de linkerkant, elk met eigen entree. In het dorp bevindt zich ook de F-30570/3. De mezzanine bevindt zich in de 2de slaapkamer. In de tuin kunt u op aanvraag over een heerlijk opblaasbaar zwembad beschikken (3,5 m ø, 70 cm diep), maar in verband met waterrestricties in de zomer is het niet altijd mogelijk het zwembad voor u te vullen. De eventuele kosten voor gebruik van het zwembad zijn ? 50,-. De grote, in terrassen aangelegde tuin is voor beide woningen toegankelijk. Omdat uw huis tegen de rots is gebouwd heeft u hier en daar bijzondere muren in het interieur. Vakantiehuis Le Paillier is alleen per voetpad bereikbaar, de auto parkeert u op een pleintje 200 m verderop.

Uw woning

Type A: 4 pers., 75 m². Woonkamer met zitje, ktv, open haard (insert) en eethoek. Keuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat en afwasmachine. Slaapkamer met 1 tweepers. bed, 2e slaapkamer met 1 éénpers. bed en eigen mezzanine met 1 éénpers. bed. Badkamer met klein zitbad en wastafel. Apart toilet. Wasmachine. Eigen terras met tuinstel en tuintje.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen