Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Bretagne (130)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in SAINT PABU

Vakantiehuis KERMERRIEN

Frankrijk Bretagne SAINT PABU

Locatie

Deze badplaats ligt 18 km ten noorden van Brest aan de zeearm Aber Benoit, beroemd om zijn witte stranden en turquoise kleur water. U bevindt zich in de noordwestelijke streek van

de Finistère, in de Pays des Abers. Finistère, de naam van deze streek, betekent in het Bretoens Penn Ar Bed, het hoofd of uiteinde van het Europese vasteland. Dit gebied is al vele eeuwen bewoond zoals onder andere de vele menhirs en dolmen van 2500 v. Chr. aantonen. Oude gewoonten en gebruiken hebben hier hardnekkig tijd en historie overleefd. Naast een goed bewaard gebleven en springlevend (feesten) cultuurgoed spreekt ook het natuurschoon tot de verbeelding. Natuurparken in het binnenland en een woeste kust waar kolkend water, intieme kriekjes, brede zandstranden en ruige rotspartijen elkaar afwisselen. De Abers zijn een soort lage Fjorden of zeearmen die deze woeste noordwestelijke kuststrook kenmerken. Aan de rand van het dorp, in het gehucht Kermerrien waar ook de boerderij van de eigenaar ligt, bewoont u één van de 2 geschakelde, 19e eeuwse woningen (naast F-29830/5).

Uw Woning

60 m². Woonkamer met eethoek en zithoek bij de ktv. Open keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, magnetron, afwasmachine en oven. Apart toilet. Badkamer met douche en wastafel. 1e Etage: slaapkamer met 1 stapelbed; 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed. Achter uw woning beschikt u over een terras met picknicktafel en barbecue. Grasveldje naast uw woning.

Extra's

Met de bewoners van woning F-29830/5 maakt u gebruik van een grote ruimte met: wasmachine, wasdroger, tafelvoetbal en tafeltennistafel.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis BEGOC

Frankrijk Bretagne SAINT PABU

Locatie

Deze badplaats ligt 18 km ten noorden van Brest aan de zeearm Aber Benoit, beroemd om zijn witte stranden en turquoise kleur water. U bevindt zich in de noordwestelijke streek van

de Finistère, in de Pays des Abers. Finistère, de naam van deze streek, betekent in het Bretoens Penn Ar Bed, het hoofd of uiteinde van het Europese vasteland. Dit gebied is al vele eeuwen bewoond zoals onder andere de vele menhirs en dolmen van 2500 v. Chr. aantonen. Oude gewoonten en gebruiken hebben hier hardnekkig tijd en historie overleefd. Naast een goed bewaard gebleven en springlevend (feesten) cultuurgoed spreekt ook het natuurschoon tot de verbeelding. Natuurparken in het binnenland en een woeste kust waar kolkend water, intieme kriekjes, brede zandstranden en ruige rotspartijen elkaar afwisselen. De Abers zijn een soort lage Fjorden of zeearmen die deze woeste noordwestelijke kuststrook kenmerken. Aan de rand van het dorp, in het gehucht Kermerrien waar ook de boerderij van de eigenaar ligt, bewoont u één van de 2 geschakelde, 19e eeuwse woningen (naast F-29830/4).

Uw Woning

55 m². Woonkamer met eethoek en zithoek bij de ktv. Open keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, afwasmachine en oven. Apart toilet. Badkamer met douche en wastafel. 1e Etage: slaapkamer met 1 tweepers. bed. en een kinderbed. Achter uw woning beschikt u over een terras met picknicktafel en barbecue. Grasveldje naast uw woning.

Extra's

Met de bewoners van woning F-29830/4 maakt u gebruik van een grote ruimte met: wasmachine, wasdroger, tafelvoetbal en tafeltennistafel.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen