Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Bretagne (130)
Plaatsen
LANDEDA (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in LANDEDA

Vakantiehuis L'ABER WRACH

Frankrijk Bretagne LANDEDA

Locatie

Dit dorp ligt 20 km ten noorden van Brest. U bevindt zich in de noordwestelijke streek van de Finistère, in de Pays des Abers. Finistère, de naam van deze streek, betekent in

het Bretoens Penn Ar Bed, het hoofd of uiteinde van het Europese vasteland. Dit gebied is al vele eeuwen bewoond zoals onder andere de vele menhirs en dolmen van 2500 v. Chr. aantonen. Oude gewoonten en gebruiken hebben hier hardnekkig tijd en historie overleefd. Naast een goed bewaard gebleven en springlevend (feesten) cultuurgoed spreekt ook het natuurschoon tot de verbeelding. Natuurparken in het binnenland en een woeste kust waar kolkend water, intieme kriekjes, brede zandstranden en ruige rotspartijen elkaar afwisselen. De Abers zijn een soort lage Fjorden of zeearmen die deze woeste noordwestelijke kuststrook kenmerken. 3 km buiten het dorp, bewoont u op 300 m van L'Aber Wrach, deze gerenoveerde woning die met 2 andere woningen, ver van alle drukte, het gehucht Kervire vormt. Wandelingen over het kustpad beginnen voor de deur.

Uw Woning

79 m². Entree, woonkamer met eethoek en zithoek bij de ktv en haard. Open keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat en oven. Apart toilet. Badkamer met douche en wastafel. 1e Etage: slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Apart toilet. Rondom uw woning beschikt u over een eigen terras en tuin met tuinmeubels en een barbecue.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen