Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Bretagne (130)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in GUERLESQUIN

Vakantiehuis CHEZ MICHEL

Frankrijk Bretagne GUERLESQUIN

Locatie

Dit dorp bevindt zicht 20 km ten oosten van Morlaix en ten zuiden van de baai van Lannion, op de grens van het gebied Finistère en Côte d'Armor. Finistère betekent in het

Bretoens Penn Ar Bedd, het hoofd of uiteinde van het Europese vasteland. Dit gebied is al vele eeuwen bewoond zoals onder andere de vele menhirs en dolmen van 2500 v.Chr. aantonen. Oude gewoonten en gebruiken hebben hier hardnekkig tijd en historie overleefd. Naast een goed bewaard gebleven en springlevend (feesten) cultuurgoed spreekt ook het natuurschoon tot de verbeelding. Natuurparken in het binnenland en een woeste kust waar kolkend water, intieme kriekjes, brede zandstranden en ruige rotspartijen elkaar afwisselen. Plouegat geniet van een centrale ligging voor de ontdekking van zowel het noorden van de Finistère als ook het nabije gebied Côtes d'Armor met zijn prachtige kuststrook bij Trebeurden en Perros Guirec. Aan de rand van het dorp, in een gehucht waar ook de eigenaar in zijn boerderij woont, bewoont u deze vrijstaande, 16e eeuwse woning met eigen tuin.

Uw Woning

75 m². Woonkeuken met grote schouw en 4 kookplaten, koffiezetapparaat en oven. Apart toilet. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met douche en wastafel. 1e Etage: woonkamer met zithoek. Apart toilet. 2e Etage: slaapkamer met 1 tweepers. bed; 3e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Rondom uw woning beschikt u over 1000 m² tuin en een overdekt terras met voldoende tuinmeubels en een granieten barbecue.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen