Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in SAINT LOUP GEANGES

Vakantiehuis L'HÔTEL

Frankrijk Bourgondië SAINT LOUP GEANGES

Locatie

Dit dorp ligt 10 km ten oosten van Beaune en zijn wereldberoemde wijnstreek. In dit noordelijke gedeelte van departement Saône et Loire zijn opvallend veel meertjes waarin veelal gevist en gezwommen kan

worden. Daarnaast bevindt u zich in het stroomgebied van de Saone en de Doubs die beide ook erkend visrijk zijn. U bewoont een dorpswoning centraal in het oerfranse Saint Loup, tegenover de kerk, de bar, de bakker en de krantenverkoper. Uw woning was vroeger een hotel. Hierdoor beschikt iedere slaapkamer over een eigen badkamer.

Uw Woning

120 m², woonkamer met zithoek en ktv. Eethoek met gezellige open haard. Aparte moderne keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, oven, magnetron, vriesvak en afwasmachine. Badkamer met ligbad, wastafel en toilet. 1e Etage: 3 Slaapkamers met ieder 1 tweepers. bed en eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Voor uw woning omsloten tuintje met tuinmeubels en barbecue.

Extra's

U beschikt over een eigen wasmachine.

Bijzonderheden

Er bestaat de mogelijkheid om een garage te huren (40 ? p.w)

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen