Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Plaatsen
LOURNAND (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in LOURNAND

Vakantiewoning LES MESSANGES

Frankrijk Bourgondië LOURNAND

Locatie

Vakantiewoning Les Messanges ligt in het zuiden van de Bourgogne even buiten het dorpje Lournand . Dit kleine dorpje is centraal gelegen (100 km) tussen de steden Dyon en Lyon en is

een ideale uitvalsbasis om deze regio te verkennen. De eeuwenoude abdij in Cluny, het prachtig gedecoreerde Chateau in Cormatin of de vele Romaanse gebouwen in deze omgeving verdienen absoluut uw bezoek. De omliggende natuur biedt veel mogelijkheden voor wandeltochten of watersportmogelijkheden op de rivier de Saône bij Mâcon. Fijnproevers zullen zich de lokaal geproduceerde kaas, wijn en chocola goed laten smaken. Vakantiewoning Les Messanges ligt afgelegen buiten het dorp tussen weides en wijngaarden. De eigenaars wonen in een aparte woning op hetzelfde wijndomein. Vakantiewoning Les Messanges beslaat de onderverdieping van een geheel gerestaureerde woning. Op de bovenverdieping, waarmee u een gemeenschappelijke ingang deelt, is het appartement Les Ecureuils (F-71250/5) gevestigd (geen hinder). In de boomgaard is voor iedere woning een eigen terrasje met zitje ingericht.

Extra: U beschikt over een gemeenschappelijke wasmachine.
Opmerkingen: Dit is een niet-roken woning. Deze woning ligt op de begane grond, onder de woning F-71250/5. Beide woningen zijn daarom een uitstekende keus voor mensen die samen op vakantie willen gaan, maar met behoud van ieders privacy.

Uw woning

80m², woonkeuken met zitje, ktv, eethoek, 4 kookplaten, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afzuigkap, en afwasmachine. Slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Gemeenschappelijke tuin met eigen terrasje en voldoende tuinmeubels.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Appartement LES ECUREUILS

Frankrijk Bourgondië LOURNAND

Locatie

Appartement Les Ecureuils ligt in het zuiden van de Bourgogne even buiten het dorpje Lournand. Dit kleine dorpje is centraal gelegen (100 km) tussen de steden Dyon en Lyon en is een

ideale uitvalsbasis om deze regio te verkennen. De eeuwenoude abdij in Cluny, het prachtig gedecoreerde Chateau in Cormatin of de vele Romaanse gebouwen in deze omgeving verdienen absoluut uw bezoek. De omliggende natuur biedt veel mogelijkheden voor wandeltochten of watersportmogelijkheden op de rivier de Saône bij Mâcon. Fijnproevers zullen zich de lokaal geproduceerde kaas, wijn en chocola goed laten smaken. Appartement Les Ecureuils ligt afgelegen buiten het dorp tussen weides en wijngaarden. De eigenaars wonen in een aparte woning op hetzelfde wijndomein. Appartement Les Ecureuils beslaat de bovenverdieping van een geheel gerestaureerde woning. Op de benedenverdieping, waarmee u een gemeenschappelijke ingang deelt, is de vakantiewoning Les Messanges (F-71250/4) gevestigd (geen hinder). In de boomgaard is voor iedere woning een eigen terrasje met zitje ingericht.

Uw woning

48m², woonkeuken met zitje, ktv, eethoek, 4 kookplaten, koffiezetapparaat, oven, magnetron en afwasmachine. Slaapkamer met 1 tweepers. bed (200*160 cm). Badkamer met douche, wastafel en toilet. Gemeenschappelijke tuin met eigen terrasje en voldoende tuinmeubels.

Extra's

U beschikt over een gemeenschappelijke wasmachine.
Opmerkingen: Dit is een niet roken woning. Deze woning ligt op de 1e etage, boven de woning F-71250/4. Beide woningen zijn daarom een uitstekende keus voor mensen die samen op vakantie willen gaan, maar met behoud van ieders privacy.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen