Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Plaatsen
Courban (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Courban

Château De Courban & SPA

Frankrijk Bourgondië Courban

Aan de poorten van Bourgondië ligt het vredige dorpje Courban. Op deze plek werd op de ruïnes van een oud kasteel een statig landhuis opgericht. Na veertig jaar leegstand besloot de Noord-Franse

familie Vandendriessche hier een klein charmehotel onder te brengen. Vol enthousiasme richtten ze zestien kamers naar hun eigen smaak in. Ze gingen op zoek naar meubeltjes, verf en de juiste decoratie. De kamers hebben allemaal authentieke meubels, een massiefhouten vloer, douche of bad en een apart toilet. In sommige kamers is het mogelijk om aan de open haard in te slapen. Bovendien brandt er in de winter bijna in iedere ruimte van het kasteel een haardvuur. Het restaurant La Table du Colombier van kokkin Julie werd in een bijgebouw ondergebracht. Julie, die onder andere in restaurant Fouquet?s op de Avenue des Champs Elysées in Parijs werkte, serveert een Bourgondisch getinte keuken. Na een heerlijk diner kun je in de tuin een wandelingetje maken rond de vijvers en waterpartijen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen