Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Auvergne (117)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in VILLENEUVE LEMBRON

Vakantiehuis LA MOULEIRE

Frankrijk Auvergne VILLENEUVE LEMBRON

Locatie

De Puy de Dôme is een prachtig département rondom Clermont-Ferrand in het Massif Central. Centraal gelegen is de Puy de Dôme, één van vele, maar meest geëerde, gedoofde vulkanen van het Parc

'Régional des Volcans d'Auvergne. Deze Puys, met toppen van meer dan 1800m en kratermeren als dat van Aydat, vormen hét toonbeeld van de Auvergne. De streek is meer dan afwisselend en biedt naast prachtige natuurparken ook een veelzijdige flora en fauna en prachtige rivierstromen zoals die van de Sioule. Als u voor een rustige vakantie kiest waarin de natuur, wandelen, moutainbiken of wellicht paratenten centraal staan bent u hier op de goede plek. De Lembron is een streek 40 km ten zuiden van Clermont Ferrand met een karakteristiek landschap en een licht en bijna mediterraan klimaat. In deze vallei omgeven door basaltheuvels en waar talloze stroompjes doorheen lopen is het goed leven. Het landschap is bezaaid met duiventillen, op hellingen groeiende druiven. De forten, versterkte huizen en kapelletjes getuigen van een rijk verleden. Het Parc National des Volcans d'Auvergne is voor zowel de Puy de Dôme als de zuidelijkere Monts du Cantal goed bereikbaar. In dit slaperige historische dorpje met groot kasteel bewoont u deze sympathiek gerenoveerde woning met grote tuin. De woning is geschakeld met een grote schuur.

Uw Woning

87 m². 16 Buitentreden naar: woonkamer met eethoek en zithoek bij de haard, ktv en videorecorder. Aparte keuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, magnetron en afwasmachine. 4 treden naar: apart toilet. Badkamer met douche en wastafel. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. 1e Etage: 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Voor uw woning beschikt u over zo'n 2000m² tuin met fruitbomen, grasveld en privacy. Deze grenst aan de tuin van de sympathieke eigenaar, uw buurman. Tuinstel en barbecue.

Extra's

Wasmachine.

Bijzonderheden

Het weggetje naar uw woning kent een versmalling van slechts 2,27m breedte, op 20m van uw woning.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen