Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Auvergne (117)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in MAREUGHEOL

Vakantiehuis LONGCHAMP

Frankrijk Auvergne MAREUGHEOL

Locatie

De Puy de Dôme is een prachtig département rondom Clermont-Ferrand in het Massif Central. Centraal gelegen is de Puy de Dôme, één van vele, maar meest geëerde, gedoofde vulkanen van het Parc

'Régional des Volcans d'Auvergne. Deze Puys, met toppen van meer dan 1800m en kratermeren als dat van Aydat, vormen hét toonbeeld van de Auvergne. De streek is meer dan afwisselend en biedt naast prachtige natuurparken ook een veelzijdige flora en fauna en prachtige rivierstromen zoals die van de Sioule. Als u voor een rustige vakantie kiest waarin de natuur, wandelen, moutainbiken of wellicht paratenten centraal staan bent u hier op de goede plek. De Lembron is een streek 40 km ten zuiden van Clermont Ferrand met een karakteristiek landschap en een licht en bijna mediterraan klimaat. In deze vallei omgeven door basaltheuvels en waar talloze stroompjes doorheen lopen is het goed leven. Het landschap is bezaaid met duiventillen, op hellingen groeiende druiven. De forten, versterkte huizen en kapelletjes getuigen van een rijk verleden. Het Parc National des Volcans d'Auvergne is voor zowel de Puy de Dôme als de zuidelijkere Monts du Cantal goed bereikbaar. In het gehucht Longchamp bewoont u deze authentieke 19e eeuwse woning die ouderwets en compleet is ingericht. U geniet hier alle rust op 600 m hoogte.

Uw Woning

76 m², woonkamer met eethoek en bank bij de kachel en ktv. Aparte keuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, magnetron en afwasmachine. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. 1e Etage: badkamer met ligbad en wastafel. Slaapkamer met 2 éénpers. bedden, 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed. Apart 2e toilet. Voor uw woning beschikt u over een omsloten terras/tuin van 300m² met tuinstel en barbecue.

Extra's

Wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis COUDERT

Frankrijk Auvergne MAREUGHEOL

Locatie

De Puy de Dôme is een prachtig département rondom Clermont-Ferrand in het Massif Central. Centraal gelegen is de Puy de Dôme, één van vele, maar meest geëerde, gedoofde vulkanen van het Parc

'Régional des Volcans d'Auvergne. Deze Puys, met toppen van meer dan 1800m en kratermeren als dat van Aydat, vormen hét toonbeeld van de Auvergne. De streek is meer dan afwisselend en biedt naast prachtige natuurparken ook een veelzijdige flora en fauna en prachtige rivierstromen zoals die van de Sioule. Als u voor een rustige vakantie kiest waarin de natuur, wandelen, moutainbiken of wellicht parapenten centraal staan bent u hier op de goede plek. De Lembron is een streek 40 km ten zuiden van Clermont Ferrand met een karakteristiek landschap en een licht en bijna mediterraan klimaat. In deze vallei omgeven door basaltheuvels en waar talloze stroompjes doorheen lopen is het goed leven. Het landschap is bezaaid met duiventillen, op hellingen groeiende druiven. De forten, versterkte huizen en kapelletjes getuigen van een rijk verleden. Het Parc National des Volcans d'Auvergne is voor zowel de Puy de Dôme als de zuidelijkere Monts du Cantal goed bereikbaar. In het gehucht Longchamp bewoont u deze authentieke woning die in 2005 volledig en zeer stijlvol gerenoveerd werd. U geniet hier alle rust en privacy.

Uw Woning

113 m². 10 Buitentreden. Woonkamer met zithoek bij de haard, ktv. Aparte eetkamer met kachel. Aparte keuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, magnetron en afwasmachine. Apart toilet. Badkamer met douche en wastafel. Slaapkamer met 2 éénpers. bedden. 1e Etage: 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden, 3e slaapkamer met 1 tweepers. bed en ktv. Voor uw woning beschikt u over een omsloten terras/tuin van 150m² met tuinstel en barbecue.

Extra's

Wasmachine. Wasdroger.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen