Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Alpen (92)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in BEAUNE GRAND Village

Vakantiehuis BEAUNE

Frankrijk Alpen BEAUNE GRAND Village

Locatie

Het op 1450 meter hoogte gelegen middeleeuwse Beaune Grand Village is een fantastisch gelegen dorpje in de bergen op 10 km van St. Michel de Maurienne. U woont 60 km ten zuiden

van de olympische stad Albertville. , op 1450 m hoogte . Als u in de pittoreske straatjes rondloopt, waant u zich in een wereld, waar het lijkt alsof de tijd stilgestaan heeft. Uw vrijstaande huis ligt midden in het dorpje en is in traditionele stijl gebouwd.

Uw Woning

53 m². Woonkamer met open haard, gezellige zithoek (tevens 1 tweepers. bedbank) en eethoek. Open keuken met 4 kookplaten, oven, magnetron en koffiezetapparaat. Badkamer met douche, wastafel en toilet. 1e Etage: slaapkamer met 1 tweepers. bed en 2 kinderbedjes; 2e half-open slaapkamer met 1 éénpers. bed. Rondom het huis ruimte om te zitten.

Extra's

Eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen