Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Thüringen (90)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Gebersdorf

Hotel Gasthaus Steiger

Duitsland Thüringen Gebersdorf

Uit een oude herberg is dit romantische 3 sterren hotel Gasthaus Steiger verrezen. Het hotel staat in de omgeving bekend om zijn gastvrijheid, zijn comfort en de zorg die zij dragen voor

de gasten.De omgeving van het hotel leent zich uitstekend voor lange wandelingen of fietstochten door de prachtige omgeving van het Thüringer Wald. Of wat te denken van de vele skipistes die zich in de winter openbaren. Maar ook wanneer u even wilt uitrusten van het drukke leven komt u in het Hotel Gasthaus Steiger volledig aan uw trekken. Kortom een uitstekend hotel in een uitstekende omgeving.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen