Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Sauerland (139)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Meschede Freienohl

Hotel & Restaurant Luckai

Duitsland Sauerland Meschede Freienohl

Hotel & Restaurant Luckai ligt in de Duitse plaats Meschede-Freienohl, in het populaire Sauerland. Het hotel ligt in een rustige omgeving. Bij de receptie kunt u fietsen huren. Verder beschikt het hotel

over een restaurant waar regionale en seizoen's gerechten worden geserveerd. U sluit de dag af met en drankje aan de bar. Er is een gratis parkeergelegenheid aanwezig. Ook is er in het hotel een wasserij en strijkservice. De kamers van Hotel & Restaurant Luckai zijn voorzien van telefoon, televisie, gratis draadloos internet, een balkon en een badkamer met föhn, douche en toilet. Tijdens uw verblijf in Hotel & Restaurant Luckai komt u helemaal tot rust. U geniet hier van een natuurrijke omgeving met heuvels, meren en bossen. Natuurliefhebbers maken een wandel- of fietstocht over de eindeloze paden van het natuurpark Arnsberger Wald dat direct aan het hotel grenst. Na een dag in de buitenlucht is het lekker om in de avond te kegelen in het hotel. Afstand vanaf Utrecht: 230km.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen