Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Sauerland (139)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Brilon Gudenhagen

Hotel Enjoy Brilon

Duitsland Sauerland Brilon Gudenhagen

Zeer rustig gelegen aan de rand van een bos ligt het fraaie Enjoy-Hotel Brilon. De sfeer is hier vriendelijk en gemoedelijk en het hotel beschikt over comfortabel ingerichte kamers met mooi uitzicht

op de omgeving. In het restaurant kunt u genieten van een prima maaltijd in een sfeervolle ambiance. Ook beschikt het hotel over een gezellige biergarten en een fraai terras. Het plaatsje Brilon-Gudenhagen ligt in één van de meest bosrijke gebieden van Duitsland midden in het Sauerland. Het nabijgelegen stadje Willingen leent zich prima voor een leuk uitstapje. In het Natuurpark Diemelsee kunt u uitgebreid wandelen en fietsen. De Twistesee is een waar eldorado voor vissers en watersportliefhebbers.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen