Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Sachsen (69)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Hohenstein Ernstthal

Hotel "Drei Schwanen"

Duitsland Sachsen Hohenstein Ernstthal

Hotel Drei Schwanen ligt in het historische stadje Hohenstein-Ernstthal in de Duitse deelstaat Saksen. Het luxe hotel ligt 80km ten zuiden van Leipzig en 95km ten zuidwesten van Dresden. Behalve een mooie

klassieke inrichting treft u ook een restaurant en bar in het hotel. De mooie kamers van Hotel Drei Schwanen zijn voorzien van telefoon, televisie, wekdienst, draadloos internet, zithoek, minibar, bureau en een badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Vanuit Hotel Drei Schwanen bent u met een paar stappen in het oude centrum van Hohenstein-Ernstthal. Hier kunt u heerlijk slenteren door de mooie stad en een maaltijd nuttigen in één van de restaurants. Voor een stukje cultuur gaat u naar het gedeelte Ernstthal. Hier staat het geboortehuis van schrijver Karl May, dat heden een museum is. En voor belangrijke geschiedenis rijdt u in minder dan een half uur in westelijke richting naar Chemnitz. Deze middeleeuwse stad, die tijdens de WOII flink beschadigd is, staat bekend om het Karl-Marx-monument, een van de grootste bustes ter wereld.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen