Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Plaatsen
Alzey (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Alzey

Hotel Best Western Alzey

Duitsland Rijnland Palts Alzey

Hotel Alzey is voor de vrijetijdsreiziger een zeer comfortabel hotel. Gelegen bij het hotel is de New Galaxy Sports Center met faciliteiten als sauna, solarium, tennis, squash en bowling. U kunt bij

het hotel wijnproeven of in de omgeving een heerlijk stukje (nordic) wandelen. Het hotel is gelegen op een industrieterrein vlakbij het Heimat Museum, theater en casino. Het treinstation ligt op 1 km van het hotel. De plaats Alzey zelf ligt op een half uurtje rijden van het hotel.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen