Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Trier Waldrach

Landgasthof Simon

Duitsland Rheinland Pfalz Trier Waldrach

Landgasthof Simon ligt in het Duitse plaatsje Waldrach, op 7km ten oosten van Trier. Het beschikt over een restaurant met een traditionele keuken. De gerechten worden vergezeld door wijnen uit eigen teelt.

Voor uw ontspanning kunt u gebruik maken van het kleine, mediterraans ingerichte Beauty & Spa Centre, gevestigd in de 500m verderop gelegen dépendance, het Gästehaus. U heeft hier een whirlpool, sauna en solarium tot uw beschikking. Ook kunt u kiezen voor een massage (op afspraak). De kamers van Landgasthof Simon zijn in heldere kleuren ingericht. Ze zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet. Het plaatsje Waldrach is idyllisch gelegen in de bekende wijnregio van de Moezel. Een wijnproeverij mag u zeker niet overslaan. Of kiest u voor een boottocht op de Moezel? Zeer de moeite waard is ook een bezoek aan Trier. In geen enkele andere Duitse stad is de invloed van de Romeinen zo aanwezig als in 'Augusta Trevorum'. De Porta Nigra, het Amphitheater, de Keizerthermen en de Basilika zijn dan ook een must voor cultureel geïteresseerden. Verder kunt u uitstekend shoppen in Duitslands oudste stad. Afstand van Utrecht: 372km.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen