Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Plaatsen
Hübingen (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Hübingen

Gasthaus Pension Panorama

Duitsland Rheinland Pfalz Hübingen

Gasthaus Pension Panorama ligt in het Duitse plaatsje Hübingen in het prachtige Westerwald. Het hotel beschikt over een restaurant, een bar en een terras. Er is voldoende parkeerruimte aanwezig, voor motoren is

er een aparte, afsluitbare stalling. De niet-roken kamers van dit hotel zijn eenvoudig en netjes ingericht en beschikken over badkamer met douche en WC. De omgeving leent zich uitermate voor het maken van fiets- en wandeltochten, ook mountainbiken, paardrijden en Nordic Walking is mogelijk. Gezellig winkelen kunt u bijvoorbeeld in Montabaur met zijn vele winkeltjes en steegjes.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen