Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Westerburg

Hotel Lindner & Sporting Club Wiesensee

Duitsland Rijnland Palts Westerburg

Lindner Hotel & Sporting club Wiesensee is een fantastisch 4-sterren-golf-resort en is uniek gelegen aan de Wiesensee. Het hotel beschikt over twee eigen golfbanen (18- en 9-holes). Het prachtige hotel is in

verschillende stijlen ingericht en iedere kamer is voorzien van alle gemakken en zelfs van een playstation! Vanuit het hotel is het meer direct te bereiken en lonken de prachtige bossen voor een heerlijke wandel- of fietstocht. In de omgeving zijn de grootste bezienswaardigheden de prachtige stad Koblenz, waar de Moezel de Rijn in stroomt en Limburg an der Lahn, met haar vakwerkhuizen en haar indrukwekkende Kathedraal. Mocht u het rustig aan willen doen, dan kunt u heerlijk ontspannen in het wellnesscentrum en aan de bar, onder het genot van een heerlijk drankje. Kortom het ideale verblijf voor de actieve en de passieve vakantieganger!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Lindner Und Sporting Club Wiesensee

Duitsland Nordrhein Westfalen Westerburg

Lindner Hotel und Sporting Club Wiesensee ligt aan het prachtige meer van Wiesensee in het Duitse plaatsje Westerburg. Omringd door natuur beleeft u hier een heerlijk verblijf voor lichaam en geest. Kom

helemaal tot rust in het wellness center, leef u uit in het sportcentrum of sla een balletje op de mooie golf- of tennisbaan van het hotel. In de omgeving kunt u tevens prima wandelen en fietsen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen