Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Plaatsen
Vreden (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Vreden

Restaurant Oldenkott

Duitsland Nordrhein Westfalen Vreden

Restaurant Oldenkott ligt in het kleine plaatsje Vreden, in Duitsland, net over de grens van Gelderland. Restaurant Oldenkott is prachtig gelegen, midden in de natuur. Het kleine hotelgedeelte ligt tegenover het restaurant.

De kamers zijn voorzien van een televisie en wekkerradio, de badkamer beschikt over een toilet en bad en of douche. In de omgeving van dit restaurant/hotel kunt u heerlijk wandelen en fietsen. De Flamingo fietsroute, leidt u langs de mooiste plekjes in de omgeving. Heeft u een dagje minder mooi weer? Breng dan eens een bezoek aan het pittoreske Winterswijk, hier bent u slechts 20 autominuten vandaan. Ook Enschede (25 km) is vanuit dit hotel prima te bezoeken. Hier kunt u uitstekend winkelen en vervolgens even uitrusten in een leuk café. En wat dacht u van een bezoek aan het Rijksmuseum Twenthe? Hier kunt u de collectie van oude en moderne kunst bewonderen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen