Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Plaatsen
Stolberg (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Stolberg

Hotel Land Waldblick

Duitsland Sachsen Anhalt Stolberg

Landhotel Waldblick ligt in het Duitse Stolberg, aan de rand van het bos in de deelstaat Sachsen Anhalt. Mede door de zeer rustige ligging geniet u van een ontspannen verblijf en alle

comfort die het hotel u te bieden heeft! ’s Zomers zit u natuurlijk lekker in de zon op het terras, terwijl u ’s winters na een langlauftocht opwarmt met een warme chocolademelk!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Zum Walde

Duitsland Nordrhein Westfalen Stolberg

Hotel zum Walde ligt in Stolberg, in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen. Tijdens uw weekend weg in de Eifel geniet u hier heerlijk van het moois dat de natuur u te bieden heeft.

Bovendien komt u na een stevige wandeling of fietstocht door de omgeving helemaal tot rust in het wellness centrum van het hotel!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen