Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Plaatsen
Steinfurt (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Steinfurt

Hotel Post Riehemann

Duitsland Nordrhein Westfalen Steinfurt

Posthotel Riehemann ligt in de Duitse plaats Steinfurt, net over de grens, zo'n 38km ten oosten van Enschede. Het sfeervolle hotel, gevestigd in een voormalig poststation, beschikt over een restaurant en een

terras waar u bij mooi weer kunt plaatsnemen. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig (gratis). In het gehele hotel is draadloos internet beschikbaar. De tweepersoonskamers van Posthotel Riehemann zijn voorzien van een telefoon, televisie, videokanaal, minibar, wekdienst en een badkamer met douche en/of bad en toilet. De omgeving van Posthotel Riehemann, het zogenaamde Münsterland, is een populaire bestemming voor een weekendje weg. Kenmerkend voor deze regio zijn de talrijke molens en de imposante waterburcht Slot Steinfurt, één van de oudste van het Münsterland, met haar prachtige ridderzaal en kruisgewelven. Breng zeker ook een bezoek aan het zogenaamde 'Bagno', een historisch tuinencomplex met fonteinen, tempels, een kunstmatig meer en Europa's oudste, vrijstaande concertzaal. Met zijn talrijke parken en natuurgebieden is Steinfurt overigens een paradijs voor wandel- en fietsliefhebbers.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen