Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Rheda Wiedenbrueck

Hotel Sonne

Duitsland Nordrhein Westfalen Rheda Wiedenbrueck

Hotel Sonne is een middelgroot en zeer verzorgd hotel op slechts 5 minuten lopen van het oude centrum van Wiedenbrück in Nordrhein-Westfalen. Rheda-Wiedenbrück ligt op 75km ten noordoosten van Dortmund. Het mooie

hotel beschikt over een mooi restaurant waar geraffineerde gerechten worden geserveerd. In deze stijlvolle ambiance is het heerlijk tafelen met uw familie of vrienden. Ook zijn alle gerechten van de restaurantkaart te bestellen in de sfeervolle bistro, waar u ook een drankje kunt drinken in de gemakkelijke clubfauteuiltjes. Bovendien is er een zonneterras. Volop ontspannen doet u in de elegante Spa van het hotel. Geniet hier van de moderne sauna en de ontspanningsruimte. Tevens zijn er elektrische fietsen te huur en kunt u op een Segway les krijgen en onder begeleiding een tour maken. Parkeren is gratis. Kortom, een heerlijk verwenhotel voor een paar dagen weg. De kamers van Hotel Sonne zijn voorzien van televisie, gratis draadloos internet, minibar, bureau en een badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Het Hotel Sonne heeft een romantische ligging en is makkelijk te bereiken via de A2. In Wiedenbrück treft u vele vakwerkhuizen aan en kunt u heerlijk door het centrum slenteren. Ook zijn er diverse cafés, restaurants en winkels. Bezoek hier ook eens de watermolen aan de rivier de Eems. In de andere stadskern, Rheda, is het barokke kasteel met kasteeltuin en rozentuin een aanrader. Het kasteel is 's zomers tijdens rondleidingen te bezichtigen. U ziet hier onder andere een verzameling koetsen en antiek speelgoed. Tevens is er op 15 auto minuten de 18 holes Golfclub Gütersloh te vinden. Drie andere golfclubs bevinden zich in de buurt. Liever fietsen? Er starten verschillende fietsroutes voor het hotel. Bezoek verder het historische Paderborn waar de Dom met haar opvallende toren het symbool van de stad is.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 158,00