Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Plaatsen
Oeding (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Oeding

Hotel Burg Pass

Duitsland Nordrhein Westfalen Oeding

Burghotel Pass is gelegen in het Duitse plaatsje Oeding in de Duitse deelstaat Nordrhein Westfalen. Het dorp ligt vlakbij de grens met Winterswijk en op 65km ten westen van Münster. Het familiehotel

is gevestigdin een prachtige oude burcht uit 1373. Door de in stand gehouden oude muren, een grote open haard en ornamenten als een ridderharnas ademt het hotel een middeleeuwse sfeer uit. In het restaurant geniet u van zowel regionale als internationale gerechten. Ook is er een bar en een mooi buitenterras dat deels beschut is. Tevens zijn er twee kegelbanen, kunt u fietsen huren en mag u uw auto gratis parkeren. De kamers van Burghotel Pass zijn voorzien van telefoon, wekdienst, televisie, draadloos internet, bureau en een badkamer met douche, toilet en föhn. Oeding is een klein pittoresk dorpje dat een goede uitvalsbasis is om een mooi stukje van Nordrhein Westfalen te verkennen. Het gebied waarin Burghotel Pass is gevestigd heet het Münsterland, dat een rijke geschiedeniskent. Dit is te zien aan de vele kastelen, kerken en kloosters. Omdat de omgeving behoorlijk vlak is kunt u het gemakkelijk per fiets ontdekken. Zo raadt het hotel u aan om over de oude smokkelpaden langs de grens te gaan. Ook Natuurpark Hohe Mark (30 autominuten) is de moeite waard. Hier wisselen vlakke gebieden zich af met heuvels, en bosgebieden met beeklandschappen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen