Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Niederkassel

Hotel Clostermanns Hof

Duitsland Nordrhein Westfalen Niederkassel

Hotel Clostermanns Hof ligt in het Duitse Niederkassel, vlakbij Keulen, in de deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen. In het hotel bent u op de juiste plek als u van lekker eten, drinken en golfen houdt.

In het hotel vindt u twee restaurants waar het goed toeven is. Ook het Wellness center met sauna, stoombad en zonnebank maken uw verblijf tot een succes.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Clostermanns Hof

Duitsland Nordrhein Westfalen Niederkassel

Het 4-sterren superior hotel verschaft een groot aantal mogelijkheden, niet alleen voor conferenties, maar ook voor korte vakanties en culinaire trips. Het hotel heeft een warme en geheel eigentijdse uitstraling. Keulen (22km)

is te berijken via snelweg A59.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen